Aikakone sani lapset

Sani: ”Jos Samuli haluaa biologisen lapsen, hän on vapaa …

12.3.2010 — Aikakone-yhtyeestä tuttu laulaja Saija ”Sani” Aartela, 38, … ajatelleensa heti Turkan tavattuaan, että tuossa on hänen lapsensa isä.

Laulaja Sani raskaudestaan lehdessä: Emme suunnitelleet tätä

Laulaja Sani raskaudestaan lehdessä: Emme suunnitelleet tätä – MTVuutiset.fi

25.8.2018 — Lapsi käy ranskalaista koulua ja viettää joka toisen viikon isällään, … Aikakone, eli Sani, Alex, Vera ja Maki vuonna 1998.

Aikakone-yhtyeestä tuttu laulaja Saija ”Sani” Aartela, 38, ja hänen näyttelijämiehensä Turkka Mastomäki, 40, kertovat Me Naiset lehdessä, etteivät olisi nuorempina olleet valmiita vanhemmiksi.

8-vuotiaan tyttären liikuttava kysymys sai laulaja Sanin …

21.2.2021 — Aikakoneen Sanilta katosi työt ja yritys meni konkurssiin – sitten hän oivalsi, mitä pitää tehdä. Laulaja-yrittäjä Saija “Sani” Aartela, 49, …

Aikakoneen Sanilta katosi työt ja yritys meni konkurssiin

10.10.2017 — Sani tekee duokeikkaa yhdessä miehensä kanssa, keikkailee edelleen aktiivisesti 90-luvun hittibändi Aikakoneen kanssa ja tekee lisäksi omaa …

Muusikko Sani uusperheen pyörittämisestä: ”Onhan tämä …

Sani (oik. Saija Marjatta Aartela, s. 8. kesäkuuta 1971 Hämeenlinna) on suomalainen laulaja, säveltäjä, sanoittaja ja näyttelijä, joka on Aikakone-yhtyeen …

Sani – Wikipedia

14.7.2022 — Lue myös: Aikakoneen Sani haaveistaan: Voisin olla poliisi tai murhaaja … Sanilla ja näyttelijä Turkka Mastomäellä on yhteinen lapsi.

Laulaja Sani suhteestaan 17 vuotta nuorempaan Samuli …

Laulaja Sani suhteestaan 17 vuotta nuorempaan Samuli-rakkaaseensa: Soitetaan yhdessä, mutta eri bändeissä | Seiska

16.10.2013 — Aikakoneesta tuttu laulaja Sani alias Saija Aartela on ottanut kolmevuotiaan tyttärensä … Sanin lapsi on innostunut jo laulamisesta.

Aikakoneen Sani: Lapseni innostui laulamisesta! – Seiska

Aikakoneen Sani: Lapseni innostui laulamisesta! | Seiska

23.1.2014 — Ilta-Sanomissa Sani kuvailee lapsen isän ja omaa suhdettaan näin: – Kyllä meillä on yhteinen talo. Ja lapsi pitää vanhemmat väkisinkin …

Aikakoneen Sani: Olen jättänyt lapselle lässyttämisen – YLE

Aikakoneen Sani: Olen jättänyt lapselle lässyttämisen | Yle Uutiset

Aikakoneen Sani (42) valmistelee toista soololevyä tilanteessa, jossa elämän peruskysymykset kuuluvat hänen musiikissaan. Artistin takapiruiksi on asettunut kaksi miestä, joiden kanssa yhteistyö tuntuu toimivan. Elämän keskiössä on kuitenkin oma 3-vuotias tytär, jolle Sani ei enää lässyttele.

Keywords: aikakone sani lapset, saija aartela lapsi