Alfa tv hjallis

HJALLIS – Lisää rahaa! | AlfaTV

Harry Harkimon juontama ohjelma, jossa puhutaan suoraa asiaa taloudesta. Äänessä eivät ole byrokraatit, edunvalvojat ja analyytikot.

Hjallis Harkimo osti osuuden Alfa-tv:stä

UUSI OHJELMA-AIKA: Hjallis – Lisää rahaa! torstaisin klo 19.30 | AlfaTV

Suorana AlfaTV:llä lähetettävä HJALLIS — Lisää rahaa! käsittelee taloutta ja rahaa ruohonjuuritasolla. Sen teemoja ovat yrittäjyys, sijoittaminen ja …

Harry Harkimo menetti satatuhatta euroa Alfa-tv:n konkurssissa

Iltalehti

18.6.2021 — Hjallis Harkimo osti osuuden Alfa-tv:stä – yhtiö sai uusilta omistajiltaan lähes miljoona euroa: ”Ei ole bisneshanke”.

AlfaTV:lle uusia rahoittajia – joukossa muun muassa Hjallis …

Harry Harkimo menetti satatuhatta euroa Alfa-tv:n konkurssissa – “Tulevaisuudesta annettiin hieman erilainen kuva”

25.11.2022 — Liike Nytin puheenjohtaja Hjallis Harkimo. Avaa kuvien katselu. Suomalaisen AlfaTV-kanavan taustayhtiö on jättänyt konkurssihakemuksen Itä- …

Taustayhtiö Brilliance Communications ilmoitti kesällä, että sen rahat ovat loppu.

Haulla hjallis – lisää rahaa! ei löytynyt tulevia eikä menneitä tv …

AlfaTV:lle uusia rahoittajia – joukossa muun muassa Hjallis Harkimo, Toivo Sukari, Heikki Salmela ja Keskisuomalainen

Kanavan omistajayhtiö Brilliance Communications on saanut suunnatussa osakeannissa uusiksi yritysosakkaikseen muun muassa Hjallis Harkimon ja Eero Lehden.

Valtakunnallinen, myös kristillistä ohjelmaa lähettäväAlfaTVilmoitti 17. kesäkuuta omistuspohjansa laajenemisesta. Kanavan omistajayhtiö Brilliance Communications on saanut suunnatussa osakeannissa uu

AlfaTV – Hjallis Lisää rahaa! – YouTube

TV-ohjelmat tänään. Haulla hjallis – lisää rahaa! ei löytynyt tulevia eikä menneitä tv-ohjelmia. ➡ ️Kokeile Nextoryn äänikirjoja 30 päivää ilmaiseksi!

HJALLIS – Lisää rahaa! | Iltapulu.fi

23.12.2022 — Pe 23.12.2022 klo 08.00 , AlfaTV. Nyt puhutaan suoraa asiaa taloudesta. Äänessä eivät ole byrokraatit, edunvalvojat ja analyytikot.

HJALLIS – Lisää rahaa!. Nyt puhutaan suoraa asiaa taloudesta. Äänessä eivät ole byrokraatit, edunvalvojat ja analyytikot. Nyt puhuvat oikeat asiantuntij…

Tunnetut nimet pumppasivat Alfa-TV:hen rahaa näkemättä …

Tunnetut nimet pumppasivat Alfa-TV:hen rahaa näkemättä suunnitelmia – Nyt rahat ovat menneet: “En edes tiedä, mitä kaikkea siellä on tehty” | Talouselämä

2.6.2022 — Hjallis Harkimo, Eero Lehti ja Heikki Salmela kertovat, etteivät he ikinä nähneet Alfa-TV:n liiketoimintasuunnitelmia.

Hjallis Harkimo, Eero Lehti ja Heikki Salmela kertovat, etteivät he ikinä nähneet Alfa-TV:n liiketoimintasuunnitelmia. Yrittäjät kertovat pitävänsä suuresti Alfa-TV:n asiaohjelmista.

Hjallis Harkimo on Twitter: “Vanhustenhoito ei ole teollinen …

Tästä ja paljon muusta keskustelemassa HALI ry:n johtaja Arja Laitinen ja erikoislääkäri Panu Peitsaro. AlfaTV Hjallis – Lisää rahaa! suorana tänään klo 19.30.

Keywords: alfa tv hjallis, hjallis alfa tv, alfa tv hjallis lisää rahaa