Dannyn vammainen lapsi

Dannyn vanhin poika – – Suomi24 Keskustelut

Dannyn vanhin poika – – Suomi24 Keskustelut

Lievästi vammainen on. Olen jutellut hänen kanssaan. Mukavan tuntuinen. Tosi paljon tiesi musiikista. Oli joskus oman kehitysvammaisen poikani kurssikaveri …

Onko Dannyn vieressä oleva mieshenkilö hänen esikoisensa, miksi hänen nimeäänsä ei ole mainittu toisin kuin kahden nuorimman lapsen? http://m.iltalehti….

Dannyn tytär Heidi Lipsanen paljastaa, miksi ei vuosiin …

Dannyn tytär Heidi Lipsanen paljastaa, miksi ei vuosiin puhunut isälleen

28.10.2021 — Huhut Dannyn ja Armin suhteesta kiersivät myös lasten keskuudessa, ja Heidiä kiusattiin niiden vuoksi. ”En esimerkiksi voinut mennä kouluun …

Dannyn tytär Heidi Lipsanen kertoo uutuuskirjassa, miltä tuntui kasvaa isän kanssa, jonka kaikki tietävät, mutta jota hän ei itsekään täysin tunne.

Dannyn Heidi-tytär ei puhunut isälleen vuosiin, kun sai selville …

28.10.2021 — Dannyn ja hänen vaimonsa Liisa Lipsasen toinen lapsi, Heidi, syntyi vuonna 1976. Danny oli tuolloin yhdessä uransa käännekohdista.

Danny on nyt isoisä – “Pikkuherra on Saksassa perheineen”

13.1.2016 — Danny on nyt isoisä – “Pikkuherra on Saksassa perheineen”. Isoisäksi tullut laulaja Danny odottaa lapsenlapsensa tapaamista.

Dannyn superyllätys: “Minusta tulee isä!” – Hymy

1.4.2022 — Dannyn superyllätys: ”Minusta tulee isä!” Ilkka Lipsanen eli Danny kertoo Hymylle uutisia. Hänestä on tulossa isä. Danny kertoi asiasta …

Mitä kuuluu Dannyn ex-vaimolle Liisa Lipsaselle tänään

Mitä kuuluu Dannyn ex-vaimolle Liisa Lipsaselle tänään – kuvalinkki! – Härdelli

20.1.2021 — Dannylla on kolme aikuista lasta Liisa Lipsasen kanssa, ja Liisa on menestynyt liikenainen, joka asuu nykyisin Ruotsissa.

Huhumylly jyllää – onko Erika Vikman Dannyn lapsi? Iso-D …

Huhumylly jyllää – onko Erika Vikman Dannyn lapsi? Iso-D vastaa villiin väitteeseen Suomipopilla – MTVuutiset.fi

12.10.2016 — Dannyn ja tangokuningatar Erika Vikmanin ystävyys on puhuttanut paljon viime viikkojen aikana. Huhumylly saa jo häkellyttäviä piirteitä.

Dannyn ja tangokuningatar Erika Vikmanin ystävyys on puhuttanut paljon viime viikkojen aikana. Huhumylly saa jo häkellyttäviä piirteitä. 

Seura listasi Dannyn elämän naiset: 4 ylitse muiden – Kotiliesi

Seura listasi Dannyn elämän naiset: 4 ylitse muiden

14.6.2018 — Liisa Lipsanen ja Danny vuonna 2002. 3. Liisa Lipsanen. ”Menin naimisiin Liisan kanssa vuonna 1972 ja saimme kolme lasta. Hän rakensi veljensä …

Ketkä naiset ovat merkinneet Dannylle muita enemmän? Muusikkolegenda avautui elämänsä naisista uudessa Seurassa. Katso myös kuvat!

Danny – kielsi suhteen Armiin koko Armin elinajan | Aihe vapaa

Keskustelu – Danny – kielsi suhteen Armiin koko Armin elinajan | Aihe vapaa | Vauva

Dannylla vaikeasti vammainen lapsi, jota suojeltiin julkisuudelta – taisi olla muiden lasten ohella keskeinen syy pysyä järkiliitossa.

Keywords: dannyn vammainen lapsi, danny vammainen lapsi