Facebook-ryhmän ylläpitäjän vastuu

Kun möyhääjältä karkaa mopo käsistä, Facebook-ryhmän …

Kun möyhääjältä karkaa mopo käsistä, Facebook-ryhmän ylläpitäjäkin voi joutua vastuuseen | Yle Uutiset

Miten ennakkohyväksyn ryhmän jäsenen julkaisemaan Facebook-ryhmääni ilman ylläpitäjän hyväksyntää?

Esimerkiksi kaupunkien Facebook-ryhmissä roihahtaa aika ajoin kiivaita keskusteluja, jotka lipeävät asiattomuuksien ja jopa rikosten puolelle. Keskustelija vastaa omista kirjoituksistaan, mutta vakavammissa rikoksissa juridista vastuuta on myös ylläpitäjällä.

Hallinnoi käyttäjiä ja sisältöä | Ohje- ja tukikeskus – Facebook

Hallinnoi käyttäjiä ja sisältöä | Ohje- ja tukikeskus: Facebook

13.3.2022 — Keskustelupalstojen ja sosiaalisen median sivustojen ylläpitäjät voivat joutua olemaan entistä tarkempia siitä, kaupataanko heidän …

Facebook-ryhmän ylläpitäjällä voi olla edessään esitutkinta

Facebook-ryhmän ylläpitäjällä voi olla edessään esitutkinta, jos sivulla kaupataan laittomuuksia – MTVuutiset.fi

17.6.2021 — Facebook haluaa hillitä haitallisen sisällön suoltamista ryhmissä. Iso vastuu on ryhmien ylläpitäjillä, joille on nyt annettu lisää työkaluja.

Keskustelupalstojen ja sosiaalisen median sivustojen ylläpitäjät voivat joutua olemaan entistä tarkempia siitä, kaupataanko heidän ylläpitämillään palstoilla laittomia tuotteita, kuten nuuskaa.

Facebook-ryhmän ärsyttävän huutelijan kommenteille voi nyt …

Facebook-ryhmän ärsyttävän huutelijan kommenteille voi nyt asettaa ylärajan | Mikrobitti

19.8.2018 — Facebook on kestinnyt ryhmien ylläpitäjiä myös Suomessa … Vastuu ryhmän moderoinnista vaihtelee työntekijältä toiselle, mutta kaiken …

Facebook haluaa hillitä haitallisen sisällön suoltamista ryhmissä. Iso vastuu on ryhmien ylläpitäjillä, joille on nyt annettu lisää työkaluja.

Tiesitkö, että osa seuraamasi some-ryhmän sisällöstä voi olla …

Tiesitkö, että osa seuraamasi some-ryhmän sisällöstä voi olla maksettua? Facebook on kestinnyt ryhmien ylläpitäjiä myös Suomessa – Talous – Aamulehti

16.1.2017 — Facebook-ryhmä Mutsit ja Faijat (sensuroimaton) … Rikoksen taso määrää sen, mikä on ylläpitäjän vastuu, Saarinen sanoo.

Tavoitteena terveellisempi elämä -ryhmän ylläpitäjä Kati Laitinen on saanut viimeisen vuoden aikana yrityksiltä aiempaa selvästi enemmän yhteydenottoja. Tammikuussa ryhmän nimestä tuli Laitisen yrityksen aputoiminimi, ja kesäkuussa se ylitti 100 000 jäsenen rajapyykin.

Nettipoliisi ottanut astetta kovemman linjan, nyt syynissä …

Nettipoliisi ottanut astetta kovemman linjan, nyt syynissä tavalliset FB ryhmät

Suosittujen FB ryhmien ylläpidossa suuria ongelmia, muutama hlö hallinnoi … suurilla palstoilla pitäisi olla joku vastuu toimistaan myös ylläpitäjillä.

Suosittujen FB ryhmien ylläpidossa suuria ongelmia … – Vauva

Keskustelu – Suosittujen FB ryhmien ylläpidossa suuria ongelmia, muutama hlö hallinnoi epäoikeudenmukaisesti. | Aihe vapaa | Vauva

24.9.2015 — … pahasti käsistä, kirjoittajan lisäksi vastuuseen voi joutua myös tälle estradin tarjonnut, esimerkiksi Facebook-ryhmän ylläpitäjä.

Yle: Syyte saattaa kalahtaa Facebook-ryhmän ylläpitäjällekin

Yle: Syyte saattaa kalahtaa Facebook-ryhmän ylläpitäjällekin | Tivi

Facebook-ryhmän perustaminen, hallinta ja aktivointi. … Useimmiten sun täytyy ylläpitäjänä olla keskustelun aloittaja pikemmin kuin moderaattori …

Suomalainen nettikeskustelu on käynyt ylikierroksilla loppukesästä lähtien. Kun mopo karkaa oikein pahasti käsistä, kirjoittajan lisäksi vastuuseen voi joutua myös tälle estradin tarjonnut, esimerkiksi Facebook-ryhmän ylläpitäjä.

Vinkit Facebook-ryhmän perustamiseen ja ylläpitoon – Tiski.fi

Vinkit Facebook-ryhmän perustamiseen ja ylläpitoon

Facebook-ryhmän perustaminen, hallinta ja aktivointi. Kuinka sitä ylläpidetään, mitä siellä kannattaa julkaista, keitä sinne kutsutaan jne.

Keywords: facebook-ryhmän ylläpitäjän vastuu