Harri halme perhe

Minulla ei ole omaa perhettä, mutta urheilu on aina … – Iltalehti

Tässä on mies Kaisa Mäkäräisen ja muiden suomalaistähtien takana: “Minulla ei ole omaa perhettä, mutta urheilu on aina ollut perheeni”

20.9.2022 — Näin tokaisee Harri Halme, maineikas manageri ja urheilumaailman taustapiru. – Vaikka koko elämänsä yrittää elää fiksusti ja terveellisesti, …

Urheilumanageri Harri Halme paljastaa reseptin, jolla aukeaa paikka Suomen raskaasta sarjasta yksilöurheilussa.

Harri Halme ja syöpä – kertoo Manageri-kirjassaan taistelusta

Iltalehti

20.9.2022 — Harri Halme syyttää ampumahiihtoliittoa Kaisa Mäkäräisen palkintorahojen pimittämisestä. Liiton puheenjohtajat kiistävät väitteet.

Harri Halmeelta pimityssyytöksiä Kaisa Mäkäräisen rahoista

Harri Halmeelta pimityssyytöksiä Kaisa Mäkäräisen rahoista – näin vastaa ampumahiihtoliiton johto – Hiihtolajit – Ilta-Sanomat

25.6.2021 — Urheilumanageri ja Paavo Nurmi Gamesin viestintäjohtaja Harri Halme tunnustautuu kahvilakulttuurin vankkumattomaksi ystäväksi.

Ampumahiihtoliiton viime vuosikymmenen puheenjohtajat kiistävät liiton pimittäneen Kaisa Mäkäräisen palkintorahoja.

Harri Halme tarkkailee ihmisvilinää Kahvila Paawon terassilla

7.11.2016 — Manageri Harri Halme sanoo, ettei hän voi ummistaa silmiään, jos urheilijan asiat eivät ole kunnossa. ”Minulla on kova halu auttaa.

Kiistelty ja kiitelty manageri Harri Halme on kerännyt miljoonia …

Kiistelty ja kiitelty manageri Harri Halme on kerännyt miljoonia sponsorirahaa urheilijoille – Urheilu | HS.fi

9.11.2022 — Pitkään jääkiekkoa ammattilaisena pelannut Teemu Ramstedt sekä kokenut urheilumanageri Harri Halme kannustavat urheilijoita sijoittamisen …

Halmeen lonkerot ja vaikutuskanavat ulottuvat monelle tasolle, huippu-urheilusta politiikkaan. ”Leikkisästi voi sanoa, että olen kerännyt rahaa ja ääniä.”

Urheilumanageri Harri Halme: “Urheilijat morjestavat … – YLE

Teemu Ramstedt ja Harri Halme kertovat urheilijoille, mihin rahat kannattaa laittaa: “Pirun nuukia” – Urheilu | HS.fi

22.1.2018 — Pitää olla tosi huolellinen, eikä esimerkiksi kättelemällä kannata kerätä eri perheiden bakteereita. Rahan keräämistä ja medianhallintaa. Harri …

Pitkään jääkiekkoa ammattilaisena pelannut Teemu Ramstedt sekä kokenut urheilumanageri Harri Halme kannustavat urheilijoita sijoittamisen maailmaan. Alkuun pääsee pienillä summilla. Urheilija- ja valmennusrahastot tuovat veroedun, asunnon hankinta turvaa tulevaisuuden.

Harri Halme (@Harrihal) / Twitter

Urheilumanageri Harri Halme: “Urheilijat morjestavat kyynerpäillä toisiaan” | Puoli seitsemän | yle.fi

21.9.2022 — Huippu-urheilijoiden managerina vaikuttanut Harri Halme ei allekirjoita huolta suomalaisten liikuntainnon hiipumisesta.

Harri Halme esiintyi Puoli seitsemän -ohjelmassa

Urheilumanageri Harri Halme pitää suomalaisia kovina liikkujina: “Pari miljoonaa suomalaista kävelee, miljoona käy kuntosalilla”

koko perhe ilmaiseksi. Seminaariin 14.3. ja Mestari-iltaan 25.2. matsiin myydään tikettejä. Kaikkia näitä junailee Sanna. Yhteys rohkeesti sanna.winberg.tre@ …

Huippu-urheilijoiden managerina vaikuttanut Harri Halme ei allekirjoita huolta suomalaisten liikuntainnon hiipumisesta. Hänen mukaansa liikunta on vain siirtynyt seuroista kaupallisille toimijoille.

Keywords: harri halme perhe