Hector ensimmäinen vaimo lapset

Hector muistelee uutuuskirjassaan 70-luvun ruuhkavuosia …

11.11.2017 — Hector muistelee uutuuskirjassaan 70-luvun ruuhkavuosia – hakeutui uupumuksen ja masennuksen takia hoitoon: ”Tajusin, että en enää ole hyvä isä”.

Muistelmiensa ensimmäisen osan julkaissut Hector: “Perhe …

Muistelmiensa ensimmäisen osan julkaissut Hector: “Perhe, oma terveys ja mielenterveys olivat koetuksella” – MTVuutiset.fi

5.11.2017 — Hector kertoo saaneensa noihin aikoihin ensimmäiseltä vaimoltaan signaaleja siitä, että kaikki ei ollut kohdallaan.

Hector muistelee MTV:n haastattelussa uransa 1970-luvun puolivälin suursuosiovuosia.

Hector – Wikipedia

Hector – Wikipedia

Hector on yksi suomalaisen rockin suurista nimistä. Harma on työskennellyt … Hector on urallaan julkaissut 25 studioalbumia viidellä eri vuosikymmenellä.

Lapsenlapsen syntymän jälkeen Hector on joka päivä … – Seura

Lapsenlapsen syntymän jälkeen Hector on joka päivä päättänyt olla tänään juomatta – Seura.fi

2.11.2017 — Kun ensimmäinen lapsenlapseni syntyi yhdeksän vuotta sitten, totesin, ettei vaarille ole kunniakasta olla kännissä.” Sen jälkeen Hector on …

Hector kertoo tuoreessa Seurassa sekä muistelmateoksessaan Asfalttiprinssi, kuinka alkoholi vei taiteilijaa sivuraiteille.

Hector täytti 70 vuotta – näin hän on muuttunut! Katso kuvat

20.4.2017 — Hectorilla on aiemmasta liitostaan kaksi aikuista lasta, sekä lapsenlapsia. Nykyisen Sarita-vaimonsa kanssa hän on ollut 20 vuotta. Hector …

Hector uutuuskirjassa alkoholiongelmistaan: ”Tajuan olleeni …

31.10.2017 — Laulaja Heikki Harma kertoo Hector – Asfalttihippi -kirjassa suhteestaan … Hänellä on kaksi poikaa ensimmäisen vaimonsa Pirjon kanssa.

Hector avoimena: “2018 oli ehkä elämäni paskin vuosi” – Apu

Hector avoimena: “2018 oli ehkä elämäni paskin vuosi” | Apu

15.5.2019 — Heikki “Hector” Harman viime vuoteen osui vastoinkäymisiä sumaksi asti. … 50-vuotisjuhlakiertue oli päättynyt ja muistelmien ensimmäinen …

Heikki “Hector” Harman viime vuoteen osui vastoinkäymisiä sumaksi asti. Suunnitelmat menivät uusiksi, mutta nyt on suunta ja katse eteenpäin.

Hector ja viimeinen kiertue: “Ikääntyminen ei sovi muusikolle”

Hector ja viimeinen kiertue: “Ikääntyminen ei sovi muusikolle” – Kotiliesi.fi

4.12.2019 — Olo oli ollut kurja jo jonkin aikaa, mutta vaimonsa Sarita Harman estelyistä huolimatta Hector lähti Ikeaan ostamaan vieraspatjoja kesämökille.

Hector valmistautuu viimeiselle kiertueelleen. Hän kertoo saaneensa tarpeekseen muusikon työn itsekeskeisyydestä. Lue haastattelu Kotiliedestä!

Hectorin menestys- ja sairaskertomus: Miten naiivista …

Hectorin menestys- ja sairaskertomus: Miten naiivista nuoresta kasvaa aikuinen | Verkkouutiset

3.11.2017 — Uunituoreiden muistelmiensa lopussa, vuonna 1979 Hector on Lapinlahden … Onneksi vaimo oli psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja, …

Keywords: hector ensimmäinen vaimo lapset