Jeppe lahtinen lapset

Jeppe Lahtisesta kasvoi taiteen kerääjä vanhempiensa Urpon …

Jeppe Lahtisesta kasvoi taiteen kerääjä vanhempiensa Urpon ja Hymyn opissa: “Vaimoni on laittanut ostokiellon, mutta kyllä minä sen aina jollain pystyn kiertämään”

13.6.2018 — Jeppe Lahtiselle teokset ovat tuttuakin tutumpia. Monet niistä on hankittu perheeseen jo hänen ollessaan lapsi.

Legendaarisen tamperelaisen lehtikeisarin ja hänen perheensä taidekokoelman helmet ovat tänä kesänä esillä laajassa näyttelyssä.

Julkisuutta karttavat Urpo Lahtisen perilliset toivat … – Iltalehti

17.6.2018 — Julkisuutta karttavat Urpo Lahtisen perilliset toivat taideaarteensa esille: ”Taiteen kerääminen on sukuvika”. Picassosta Pyykköön – Lahtiset …

Näin asuu lehtikeisari Urpo Lahtisen poika Jeppe! – Hymy

25.9.2012 — Hymy-lehden perustajan Urpo Lahtisen jykevä graniittilinna oli pitkään suljettuna, mutta nyt sitä asuttaa kesäisin hänen poikansa Jeppe …

Seurapiirirouva järkyttyi, kun mies jätti tyhjän päälle – tällaista …

Seurapiirirouva järkyttyi, kun mies jätti tyhjän päälle – tällaista on suomalaisten perintövääntö, kun pelissä on miljoonia – Kotimaa – Ilta-Sanomat

19.10.2020 — Hymy, Jeppe ja Urpo Lahtinen kuvattuna vanhasta kuvasta. … ja aiemmasta liitostaan syntyneille lapsille pelkän lakiosan.

Varakkaat vainajat ovat yleensä valmistautuneet kuolemansa varalle paremmin kuin muut.

Urpo ja Hymy Lahtisen taidekokoelma on esillä … – Aamulehti

Urpo ja Hymy Lahtisen taidekokoelma on esillä Kangasala-talon kesänäyttelyssä – Kuvataide – Aamulehti

13.6.2018 — Lahtisen suvun lapset kasvoivat Picassojen, Dalien ja Mirón keskellä. … Hymy ja Urpo Lahtisen poika Jeppe Lahtinen avasi tyttärensä Kukan …

Lahtisen suvun lapset kasvoivat Picassojen, Dalien ja Mirón keskellä. Jopa Villa Urpon uima-altaan reunalla nökötti brittiläisen huippunimen Tony Craggin kuusipuinen veistos.

Urpo Lahtinen – Wikipedia

Urpo Lahtinen – Wikipedia

Säätiön mentyä konkurssiin konkurssipesälle siirtyneen Villa Urpon lunasti taideteoksineen itselleen kesäkuussa 2008 Urpo Lahtisen poika Jeppe Lahtinen.

Urpo Lahtinen oli taiteilijuudesta haaveileva sotaorpo ja Hymy …

Urpo Lahtinen oli taiteilijuudesta haaveileva sotaorpo ja Hymy-lehden perustaja

16.3.2022 — Urpo Lahtinen oli vilkas lapsi. Urpo Juhani Lahtinen syntyi … Perhe Lahtinen taiteen keskellä 1960-luvulla: Urpo, Jeppe ja Hymy.

Urpo Lahtinen oli idearikas edelläkävijä, joka haistoi bisneksen mahdollisuudet ja uudisti radikaalisti Suomen mediakenttää.

Jeppe Lahtinen – – Suomi24 Keskustelut

Jeppe Lahtinen – – Suomi24 Keskustelut

Urpo varmasti kummittelee ja lapsilla on rattoisaa. Jeppe-poika viihtyikin Villa Urpossa nuorena silloin, kun Urpo Lahtinen oli pois kotoa.

Mitä tekee Jeppe Lahtinen nykyisin?

Lahtiset Yhtymä

Lahtiset Yhtymä | Lahtiset Yhtymä

7.12.2020 — Hymy ja Jeppe Lahtinen ovat kehittäneet liiketoimintaa vuodesta 1991 alkaen. Maaliskuussa 2013 Tampereen Mummu ja Poika Oy osti Glaston …

Lahtiset Yhtymän nykypäivää ja historiaa lukuina.

Keywords: jeppe lahtinen lapset