Kisu jernström lapset

Kisu Jernström eroaa – Viihde – Ilta-Sanomat

21.5.2021 — Laulaja Kisu Jernströmin nielusyöpä paljastui sattumalta selkäleikkauksessa. Nyt takana ovat rankat hoidot ja edessä 70-vuotisjuhlat.

Kisu Jernströmin pahanlaatuinen nielusyöpä löytyi sattuman …

Kristian Olof ”Kisu” Jernström (s. 20. kesäkuuta 1951 Helsinki) on suomalainen iskelmälaulaja, lauluntekijä, rumpali ja yrittäjä. Kisu Jernström vuonna 2007 …

Kisu Jernström – Wikipedia

18.2.2019 — Lue Kisun vakavasta sairaudesta täältä. Omatoiminen lapsuus. 1950-luvulla helsinkiläispojan maailma oli uteliaalle avoin. – …

Kisu Jernström katuu yhä: Kirkasta olisi saatu maailmantähti

Kisu Jernström katuu yhä: Kirkasta olisi saatu maailmantähti | Apu

8.7.2014 — 13. 3 lapsen isä petti vaimoaan pimeällä kujalla Englannissa – Video aktista leviää: ”15-vuotiaan tyttäremme ei tarvitse nähdä tällaista”.

Kisu Jernström, 67, soitti rumpuja ja lauloi Topmostissa 14-vuotiaana. Nyt Kisun tarina on kansien välissä ja edessä on lähtö bändin kanssa juhlakiertueelle.

IS: Kisu Jernström sai vakavan shokkikohtauksen – Iltalehti

3.9.2021 — Kristian ”Kisu” Jernström on käynyt läpi rankat syöpähoidot. Iltalehti vieraili Degerbyssä Kisun kotikulmilla. Heli Mettänen.

Kisu Jernströmin nielusta löytyi syöpä – Iltalehti

30.6.2018 — Tiina ja Kisu Jernström ovat olleet naimisissa vuodesta 2010. Kauppiailla on sopimus muun muassa erään italialaisen maahantuojan kanssa.

Muistatko Kisu Jernströmin? Kirkan jättihitin säveltäjä pyörittää …

Muistatko Kisu Jernströmin? Kirkan jättihitin säveltäjä pyörittää kyläkauppaa Inkoossa! | Seiska

27.2.2019 — Kisu Jernström osallistui lapsena hiihtokilpailuihin Helsingin kaivopuistossa. Kesken kisan yllätti vessahätä. Katso kuinka tilanteesta …

Kisu Jernström osallistui lapsena hiihtokilpailuihin Helsingin …

Kisu Jernström osallistui lapsena hiihtokilpailuihin Helsingin kaivopuistossa. Kesken kisan yllätti vessahätä. Katso kuinka tilanteesta selvittiin. | Puoli seitsemän | Yle Areena

27.2.2019 — Kisu Jernström osallistui lapsena hiihtokilpailuihin Helsingin kaivopuistossa. Kesken kisan yllätti vessahätä.

“Ikävä on edelleen” – Suru ei pyyhkiydy silmistä, kun Kisu …

“Ikävä on edelleen” – Suru ei pyyhkiydy silmistä, kun Kisu Jernström muistelee ystäväänsä Kirkaa

Kisu Jernström on ollut suomalaisen musiikkimaailman isoja nimiä jo 60-luvulta lähtien. Säveltäjä-tuottajan kädenjälki näkyi muun muassa Kirkan hittikappaleessa Surun pyyhit silmistäni, joka on yksi eniten myydyistä suomalaisen populaarimusiikin kappaleista.

Keywords: kisu jernström lapset