Lapsi lähtee armeijaan

Lapsen armeijaan meno voi olla kriisin paikka äidillekin

Lapsen armeijaan meno voi olla kriisin paikka äidillekin – Kotiliesi.fi

30.1.2019 — Esikoinen meni armeijaan ja minä itkin kasarmin portilla – inttiin meno voi olla äidillekin kriisin paikka · ”Sietämätöntä kun ei tuu infoo”.

Kun esikoinen aloitti asepalveluksensa, tältä äidiltä pääsi itku kasarmin portilla. Kuulostaako samastuttavalta? Lue lisää Kotiliedestä!

Pojan lähtö armeijaan on monelle isälle itkun paikka, mutta …

Pojan lähtö armeijaan on monelle isälle itkun paikka, mutta siitä ei puhuta — “Kun Henri tuli lomille, hössötin hirveästi ja siivosin talon viimeisen päälle”

6.1.2019 — Lapsen itsenäistyminen ja armeijaan lähteminen voi olla kova paikka myös isille, mutta ikävän sanoittaminen voi olla vaikeaa.

Monelle nuorelle armeija on kiitotie itsenäiseen elämään, mutta myös isät etsivät paikkaansa tyhjenevässä kodissa.

Poikani – – Suomi24 Keskustelut

Poikani – – Suomi24 Keskustelut

Yksi pojistani aloitti armeijan tällä viikolla…ja ikävä on suuri..olisi kiva jos … Ai sydämessä tuntuu kipeältä kun aikuinen lapsi lähtee puolen vuoden …

Yksi pojistani aloitti armeijan tällä viikolla…ja ikävä on suuri..olisi kiva jos tällä palstalla olisi joku äitee, jonka poju on kans armeijassa, niin…

Miltä äideistä tuntuu, kun lapsi lähtee armeijaan? | Keskustelu

Miltä äideistä tuntuu, kun lapsi lähtee armeijaan? | Keskustelu | Kaksplus

21.12.2013 — Jääköön ne mielipiteet johonkin toiseen ketjuun, pyydän. Ja tietty kuulisin mielelläni myös siitä, miltä isästä tuntuu, kun oma lapsi lähtee …

Etenkin kun ensimmäistä kertaa on oma lapsi lähdössä armeijaan? Meillä se on pian ajankohtaista. 🙂 Millaisia tunnelmia teillä on ollut? Eikä sitten…

Varusmiehen äidin mietteitä | Yleinen – Kodin Kuvalehti

Keskustelu – Varusmiehen äidin mietteitä | Yleinen | Kodin Kuvalehti

En tiedä, olenko eläissäni ollut yhtä ahdistunut, kuin nyt, kun poikani on armeijassa. Hän lähti sinne reippain mielin, hyväkuntoisena, valmiina tsemppaamaan.

Kelan tuet asevelvolliselle – selkosuomeksi

Kela voi maksaa sotilasavustusta armeijassa tai siviilipalveluksessa olevalle … Lisäksi omaisia ovat asevelvollisen omat lapset ja aviopuolison lapset.

Kela voi maksaa sotilasavustusta armeijassa tai siviilipalveluksessa olevalle tai hänen omaisilleen.

Lapsi aloittaa armeijan,edelleen käy meillä joka toinen vkl

Armeija-aikana muuttaminen voi olla hankalaa mutta mitä on lapsen … Äiti menee kasarmille ja varmistaa, että poika lähtee isälleen.

Laura Välimaa oli yksinhuoltajaäiti, joka lähti armeijaan – Iltalehti

Iltalehti

8.1.2020 — Armeijan käyminen oli Laura Välimaalle pitkäaikainen unelma. … ihmettele tai kauhistele sitä, kun pienen lapsen isä lähtee armeijaan.

Asevelvollisen usein kysymät kysymykset UKK

Asevelvollisen usein kysymät kysymykset UKK – Aluetoimisto asevelvollisen asialla – Puolustusvoimat

Mistä voin saada rokotustietoni armeija-ajalta? … Onko em. tilanteessa ainoa (lapsen kannalta) järkevä ja turvallisin vaihtoehto toisen vanhemman …

Asevelvollisen usein kysymät kysymykset kutsuntoihin, varusmiespalvelukseen ja reserviläisyyteen liittyen. Aluetoimistot neuvovat asevelvollisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Keywords: lapsi lähtee armeijaan