Merinovilla paita lapset

Merino-t-paidat ja – puserot lapsille – DILLINGin

Merino-t-paidat ja – puserot lapsille | DILLING

DILLINGin lasten puserot ja t-paidat ovat tyylikästä tanskalaista muotoilua. Puseroiden värit ovat neutraaleja, jotta vaatetta voidaan käyttää niin alusasuna …

Upeat, ekologisesta merinovillasta ja puuvillasta valmistetut puserot ja t-paidat lapsille. Merinovillaiset t-paidat ovat tyylikästä tanskalaista suunnittelua ja sopivat täydellisesti ulkoilmaelämään.

Merinovilla alusasu lapsille | Täysin ekologista | DILLING

Merinovilla alusasut lapsille 100 % ekologisesta merinovillasta. Villaiset lastenvaatteet pitävät lapsesi lämpimänä ja tuntuvat miellyttäviltä päällä.

Merinovilla alusasut lapsille 100 % ekologisesta merinovillasta. Villaiset lastenvaatteet pitävät lapsesi lämpimänä ja tuntuvat miellyttäviltä päällä. Materiaali on pehmeää ja mallit hyvin istuvia. Ekologinen vaihtoehto pitää lapsesi ihon kunnossa.

House lasten pitkähihainen merinovilla-aluspaita – Prisma

House lasten pitkähihainen merinovilla-aluspaita | Prisma verkkokauppa

Pierre Robertin lasten merinovillavaatteet valmistetaan miellyttävän pehmeästä ja kutisemattomasta merinovillasta. Villavaatteiden valmistuksessa käytettävä …

House lasten pitkähihainen merinovilla-aluspaita ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Lasten villavaatteet – Cubus

lasten merinovillainen huppupipo tekoturkistupsulla … lasten söpö merinovillapipo kahdella tupsulla … Merinovilla paita fuksia 86/92-134/140.

Lasten merinovillavaatteet – Pierre Robert

Lasten merinovillavaatteet | Lasten merinovillakerrastot | Pierre Robert

Lapset: Merinovilla · Lasten välihaalari merinovillaa · Lasten aluspaita merinovillaa · Lasten pitkät alushousut merinovillaa · Lasten ulkoilupaita merinovillaa.

Joutsenmerkittyjä lasten merinovillavaatteita ja merinovillakerrastoja 1,5-14-vuotiaille lapsille. Pierre Robert

MERINOVILLAINEN LASTEN PAITA – Merinovillakauppa.fi

MERINOVILLAINEN LASTEN PAITA – Merinovillakauppa

MERINOT PAITA, LASTEN

Lasten Merinovilla – Paapero

Paapero® Lasten Merinovilla | Paapero verkkokauppa | Paapero

Uutta! Suomalaisesta merinovilla-neuloksesta tehdyt lastenvaatteet 1-10-vuotiaille.

Miksi merinovillaa lapselle?

Merinovilla on lampaasta saatava ekologinen ja luonnollinen kuitu, jolla on erinomainen lämmöneristyskyky. Se imee kosteutta lapsen iholta ja siirtää sen ylempiin vaatekerroksiin pitäen lapsen ihon kuivana ja lämpimänä. Merinovillasta valmistetut vaatteet sopivat erinomaisesti kerrospukeutumiseen talvella ja viileinä vuodenaikoina.

Missä ja mistä Paaperon merinovilla-tuotteet on valmistettu?

Paaperon merinovilla-vaatteet valmistetaan suomalaisesta merinovilla-neuloksesta, jonka raaka-aineena on käytetty mulesing-vapaata merinovillaa. Näin ollen lampaille ei ole aiheutettu turhaa kärsimystä mulesing-toimenpiteellä.

Kotimainen merinovilla-materiaali on paksua ja erittäin laadukasta Interlock 220 g/m2 -neulosta, joka on pintakäsitelty vanumisen ehkäisemiseksi ja Superwash-käsiteltySuperwash-käsittelyn ansiosta Paaperon merinovilla-tuotteet ovat konepestäviä ja siten helppohoitoisia lapsiperheen arjessa.

Aidosti kotimainen – Kaikki Paaperon merinovilla-tuotteet valmistetaan Suomen Lapissa. Paaperon koti sijaitsee Kemijärvellä, 80 km napapiiriltä pohjoiseen. Kun valitset Paaperon merinovilla-tuotteen, ostat työtä Suomeen ja tuet kotimaista vaatealan osaamista.

Tilaa lasten merinovilla-vaatteet meiltä!


Lasten merinovillatuotteet – Melli EcoDesign

Lasten merinovillatuotteet – Melli EcoDesign

Lapset: Merinovilla – Ruskovilla

Merinovilla | Lapset | Ruskovilla

Kotimaisia lasten luomuvillavaatteita, kuten kerrastoja, haalareita, kypärämyssyjä, tuubihuiveja ja kaulureita

North Outdoor – Lasten merino-bambu paita

Lasten merino-bambu paita – North Outdoor – Vaeltajankauppa

Herkälle iholle tehty lasten harmaa merino-bambu paidan ulkopuoli on 100% merinovillaa ja sisäpuoli 100% bambuneulosta

Keywords: merinovilla paita lapset