Nokkahuilu linnan juhlat youtube

Eero Saunamäki – YouTube

Olen Linnan juhlista tutun Kaartin Combon johtaja ja saksofonisti, opetan nokkahuilunsoittoa Sibelius-Akatemiassa, … Opi Sandstorm NOKKAHUILULLA!

Salaperäisen nokkahuilumiehen ajatuksia! – YouTube

Itsenäisyyspäivänä 2021 esiinnyin Linnan juhlien tv-lähetyksessä Kaartin Combon … monissakin haastatteluista muusikon ammattini ja nokkahuilun tiimoilta:.

Linnan juhlat Elämän nälkä – Eero Saunamäki

Eero Saunamäki soitti nokkahuilusoolon Linnan juhlissa ja some räjähti – näin hän kommentoi reaktioita: “Kansakuntaa yhdistäviä asioita”

13.1.2022 — Saunamäen missiona on myös nokkahuilun maineen palautus ja hänen Youtube-videoiden avulla voi oppia soittamaan vaikka Daruden Sandstormin.

Saunamäen missiona on myös nokkahuilun maineen palautus ja hänen Youtube-videoiden avulla voi oppia soittamaan vaikka Daruden Sandstormin.

Eero Saunamäki soitti nokkahuilusoolon Linnan juhlissa … – YLE

“Nokkahuilumies” Eero Saunamäki sooloili tällä kertaa Nordmanin tahtiin | Linnan juhlat 2022 | Yle Areena

6.12.2022 — Kaartin Combon johtaja, ylikersantti Eero Saunamäki herätti huomiota soittotaidoillaan jo viime vuoden Linnan juhlissa.

Kaartin Combon johtaja, ylikersantti Eero Saunamäki herätti huomiota soittotaidoillaan jo viime vuoden Linnan juhlissa. Häntä nimitettiin mediassa “salaperäiseksi nokkahuilumieheksi”. Tänä vuonna Saunamäki ihastutti puhaltamalla soolon Nordmanin Vandraren-kappaleeseen. Solistina toimi Maria Lund. (Oikaisu 6.12.2022 klo 22.24: Alun perin kuvailutekstissä kappaleen sanottiin olleen Lena Philipssonin Det gör ont. Todellisuudessa se on Vandraren.)

“Nokkahuilumies” Eero Saunamäki sooloili tällä kertaa …

7.12.2021 — – Uskomatonta, että joku osaa oikeasti soittaa kauniisti nokkahuilua, eräs twiittajaa ylistää. – Ei nokkahuilusta oikeasti voi lähteä noin …

Salaperäinen ”nokkahuilumies” ihastutti Linnan juhlissa

Linnan juhlista tuttu Eero Saunamäki soittaa Tampere Biennalessa. – Ihmiset – Aamulehti

4.4.2022 — ”Aloitin Hervannassa muskarissa kolmevuotiaana ja nokkahuilunsoiton neljävuotiaana. Olin pieni hintelä poika, jolle nokkahuilu sopi luontevasti, …

Uuden musiikin Tampere Biennalessa tällä viikolla soittava Eero Saunamäki aloitti musisoinnin muskarissa Hervannassa, varttui Tykin vapaassa ilmapiirissä, ponnisti Tampereen konservatoriolta Sibelius-Akatemiaan ja nousi Kaartin soittokunnan tunnetuimmaksi muusikoksi.

Keywords: nokkahuilu linnan juhlat youtube