Pertti sveholmin lapset

Pertti Sveholm – Wikipedia

Pertti Sveholm – Wikipedia

Pertti Sveholm ; Syntynyt, 2. joulukuuta 1953 (ikä 69) Oulu ; Ammatti, näyttelijä, ohjaaja ; Puoliso, Sari Havas (vih. 1993; ero 2007) ; Lapset, Pihla Penttinen

Näyttelijä Pertti Sveholm, 67: “Elän iloisessa parisuhteessa …

Näyttelijä Pertti Sveholm, 67: “Elän iloisessa parisuhteessa, mutta asun yksin” | ET

18.4.2021 — Pertti Sveholmille, 67, riittävät lyhyet unet. … Asun yksin,elän iloisessa parisuhteessa, ja minulla on kolme aikuista lasta.

Pertti Sveholmille, 67, riittävät lyhyet unet. Hän kuuntelee välillä jopa kolmeen asti yöllä radion musiikkiohjelmia. Näyttelijän töitä Sveholm aikoo tehdä vielä muutaman vuoden. Työ / eläke Olen jo virallisesti eläkkeellä, mutta tykkään tehdä erilaisia kuvaushommia ja jatkan töitä vielä muutaman…

Tuore isoisä Pertti Sveholm: “Ukiksi tulo oli mahtavaa” – Seura

Tuore isoisä Pertti Sveholm: “Ukiksi tulo oli mahtavaa”

15.7.2021 — Tuore isoisä Pertti Sveholm, 67, on jo pitänyt vauvaa sylissään – ”Lapsenlapsen syntymä oli ihanaa” · Isä piti kovaa kontrollia opintojen suhteen.

Pertti Sveholm näyttelee uudessa Luokkakokous-elokuvassa rillutteluristeilylle mukaan raahattua rullatuolissa istuvaa ikästä isää.

Pertti Sveholm Seurassa: “Lapsenlapsen syntymä oli yhtä …

Pertti Sveholm Seurassa: “Lapsenlapsen syntymä oli yhtä ihana kuin omien lapsien syntymä” – Kotiliesi.fi

15.7.2021 — Lapsenlapsen syntymä on saanut Pertin muistelemaan myös omaa isyyttään. Hän kertoo Seura-lehdelle pohtivansa välillä, oliko hyvä isä lapsilleen.

Pertti Sveholm kertoo Seurassa, että lapsenlapsen syntymä on saanut hänet muistelemaan myös omaa isyyttään ja sitä, oliko hän hyvä isä.

Pertti Sveholm: “On vaikea myöntää, että ikuiseksi suunniteltu …

24.3.2019 — Näyttelijä Pertti Sveholm, 65, kertoi syksyllä 2018, että hän opiskelee yhä rakastamista erojen jälkeen. Tärkeintä ovat kuitenkin lapset.

Näyttelijä Pertti Sveholm ei neuvo tytärtään parisuhdeasioissa

20.9.2018 — Näyttelijä Pertti Sveholmilla on kolme lasta, jotka kaikki ovat teatterialalla. Lapsista nuorin, Asta, opiskelee Teatterikorkeassa neljättä …

Kahdesti pitkästä liitosta eronnut Pertti Sveholm: “Aina ei auta …

2.3.2014 — Näyttelijä Pertti Sveholm seurustelee nykyään 15 vuotta itseään nuoremman kirjailija-tutkija Anna Kortelaisen kanssa.

Näyttelijäkonkari Pertti Sveholm: Ihanaa olla isoisä – Seiska

Näyttelijäkonkari Pertti Sveholm: Ihanaa olla isoisä | Seiska

16.10.2021 — Näyttelijä Pertti Sveholmin, 67, elämässä kääntyi kesäkuussa uusi sivu, kun hänestä tuli ensi kertaa isoisä. Pienokainen putkahti maailmaan …

Ensin isä oli poissa ja sitten tytär – Kuukausiliite | HS.fi

5.7.2019 — Pertti Sveholm ja Pihla Penttinen ovat nyt läheisiä. … Pihla ja muut teatterilaisten lapset esittivät näytelmissä keijukaisia ja pikku …

Kun Pihla Penttinen oli pieni, näyttelijä Pertti Sveholmilla oli liian vähän aikaa tyttärelleen. Sitten roolit vaihtuivat.

Pertti Sveholm 20 Faktaa – Teatterimatka.fi

Pertti Sveholm 20 Faktaa | Teatterimatka.fi

Pertti Sveholm on esiintynyt lukuisissa teatteri ja tv-ohjelmissa. … Huokaisisin syvään, joisin lasillisen ja sitten soittaisin lapsille.

Haastattelimme näyttelijä Pertti Sveholmia ja kysyimme häneltä 20 henkilökohtaista kysymystä. Pertti Sveholm on esiintynyt lukuisissa teatteri ja tv-ohjelmissa.

Keywords: pertti sveholmin lapset, pertti sveholm lapset