Riku suokas lapset

Riku Suokas ja Johanna Tohni yhdistivät työn ja rakkauden

Riku Suokas (s. 29. joulukuuta 1971 Tampere) on suomalainen teatterinjohtaja, näyttelijä ja stand up -koomikko. Sisällys. 1 Elämä ja ura; 2 Tunnustuksia …

Riku Suokas – Wikipedia

Riku Suokas – Wikipedia

27.5.2017 — Riku Suokas, 45. Työ: Stand up -koomikko, käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. Perhe: Avovaimo Johanna, tämän kaksi lasta sekä kaksi kissaa.

Riku Suokas ja Johanna Tohni suhteensa romanttisesta alusta

19.2.2020 — Olet mitä syöt -ohjelmassa nähtävä Riku Suokas rakastaa työtään, mutta jatkuva kiire on vaarantanut hänen terveytensä.

Olet mitä syöt: 124-kiloinen Riku Suokas rakastaa vaalea leipää

25.4.2020 — Poikkeuskevättä 2020 Suokas ja Tohni ovat viettäneet muiden esiintyjien tapaan keikkojaan peruen. Kotona ollaan nyt koko ajan, mikä ei …

Koomikkopari Riku Suokas ja Johanna Tohni tappavat … – YLE

Ämpäri päähän ja muita parisuhdevinkkejä korona-aikaan – Koomikkopari Riku Suokas ja Johanna Tohni tappavat tylsyyttä tekemällä videoita kotisohvalta

26.9.2022 — Tamperelainen Riku Suokas käsikirjoittaa ohjelmaa yhdessä Mies ja alaston ase ja Scary Movie -elokuvien luojien kanssa – tällaista se on.

Eristyksissä vitsit syntyvät esimerkiksi siitä, miten puolisolle saa annettua omaa tilaa.

Tamperelainen Riku Suokas käsikirjoittaa ohjelmaa yhdessä …

Tamperelainen Riku Suokas käsikirjoittaa ohjelmaa yhdessä Mies ja alaston ase ja Scary Movie -elokuvien luojien kanssa – tällaista se on

20.9.2021 — STAND UP | Johanna Tohni ja Riku Suokas ovat tosielämän avopari, joka on repinyt komiikkaa parisuhteesta esityksellä Mars vs. Venus?

Pohjoismaiselle nordic noir -elokuvatyypille irvailevaa uutta komediasarjaa valmistellaan Tampereella. Rahoitus puuttuu vielä.

Korona koetteli kahden esiintyjän perhettä – ”En enää luota …

Korona koetteli kahden esiintyjän perhettä – ”En enää luota mihinkään, vaikka esiintymiskalenteri olisi vuodeksi täynnä” – Kulttuuritoimitus

Riku Suokas [1] on suomalainen teatterinjohtaja, näyttelijä ja stand up … Suokas esitti myös nukke Terho Piippoa lasten kilpailuohjelmassa Hetkinen.

STAND UP | Johanna Tohni ja Riku Suokas ovat tosielämän avopari, joka on repinyt komiikkaa parisuhteesta esityksellä Mars vs. Venus? Nyt TTT-Klubilla saa ensi-iltansa Mars vs. Venus? 2 – uusintaottelu. Juonessa pysyy kiinni, vaikka ei olisi ykkösosaa nähnyt.

Riku Suokas – Wikiwand

14.9.2017 — Koomikot Johanna Tohni ja Riku Suokas astuvat TTT-Klubin lavalle viikon päästä pohtimaan miehen ja naisen erilaisuutta stand upin keinoin.

Riku Suokas on suomalainen teatterinjohtaja, näyttelijä ja stand up -koomikko.

Onko Riku Suokas ennemmin Kekkonen vai Jutila? – Aamulehti

Tosielämän koomikkopariskunta Johanna Tohni ja Riku Suokas laitettiin leikkimään parisuhdeleikkiä – Moro – Aamulehti

Koomikot Johanna Tohni ja Riku Suokas astuvat TTT-Klubin lavalle viikon päästä pohtimaan miehen ja naisen erilaisuutta stand upin keinoin.

Keywords: riku suokas lapset