Rita tainola lapset

Rita Tainola – Wikipedia

Tainola jäi eläkkeelle Ilta-Sanomista vuonna 2017, mutta työskentelee lehdelle edelleen freelancerina. Rita Tainola. Henkilötiedot. Syntynyt, 7. joulukuuta 1954 …

Rita Tainola 60 vuotta: ”Rita täällä. Haloo!” – Viihde

7.12.2014 — Sunnuntaina Ilta-Sanomien toimittaja Rita Tainola viettää syntymäpäiviään. On vain luonnollista, että tästä vilkasliikkeisestä työtoverista …

Mitä kuuluu, Rita Tainola? – Ylioppilaslehti

Mitä kuuluu, Rita Tainola? | Ylioppilaslehti

16.10.2020 — Rita Tainolan piti jäädä eläkkeelle jo kolme vuotta sitten, mutta erikoistoimittajan työstä oli tullut elämäntapa.

Rita Tainolan piti jäädä eläkkeelle jo kolme vuotta sitten, mutta ei se onnistunut. Työstä oli tullut elämäntapa. Sitä paitsi ura ei ole vielä valmis. Tainolan listalla on vielä yksi kuuluisa mies, jonka pään sisään pitäisi päästä.

Rita Tainola sai sakkoja Tikkasten lapsi -jutusta – Vauva

Keskustelu – Rita Tainola sai sakkoja Tikkasten lapsi -jutusta: | Aihe vapaa | Vauva

lta-Sanomien toimittaja Rita Tainola joutuu maksamaan kärsimyskorvauksia ex-jääkiekkoilija Esa Tikkaselle ja tämän vaimolle.

Rita Tainola: ”Äiti opetti, ettei raha kasva puussa” – ET-lehti

Rita Tainola sai kunnon kotikasvatuksen | ET

26.4.2016 — – Hänestä kuulin lapsena, kuinka hän tuli sieltä tänne Suomeen vallankumouksen jälkeen. Hän ei tehnyt töitä, pelasi vain korttia ja kulki …

Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Rita Tainola on ponnistanut vaatimattomista oloista vallan kamareihin ja superjulkkisten juttusille. Menestyksestään hän kiittää tiukkaa kotikasvatusta. Suomen tunnetuin seurapiiritoimittaja Rita Tainola vietti lapsuutensa ensimmäiset vuodet pienessä kaksiossa Hels…

Toimittaja Rita Tainolan käytös sai mummonkin …

1.7.2005 — Rita Tainola tulee avaamaan oven valkoisessa Polo Ralph Laurenin miestenpaidassa ja … etteivät ole eronneet, eikä ole tulossa lapsia.

Rita Tainola puhuu raiskauksista syytetystä Peter … – YLE

Rita Tainola puhuu raiskauksista syytetystä Peter Nygårdista Ylen haastattelussa: “Minä en ole tiennyt mitään hänen pimeästä puolestaan”

Rita Tainola tunnettiin Nygårdin ystävänä ja suomalaisena luottotoimittajana – “Oli täydellinen järkytys, kun nämä tarinat tulivat julki.”

Rita Tainola – City-lehti

Rita Tainola

Kaikkien juorujen äiti

Peter Nygård ja Rita Tainola – Linda Lampenius todistaa …

Keywords: rita tainola lapset