Samsung tv kaukosäädin käyttöohje

Samsung-kaukosäätimen käyttöopas – Käyttöohjeet +

7.8.2022 — Voit hallita TV: n toimintaa Samsung Smart Remote -sovelluksella. Yhdistä ulkoiset laitteet, kuten näppäimistö, käytön helpottamiseksi.

Samsungin kaukosäätimen käyttöopas: Lue lisää Samsungin tuotteiden käyttöohjeet ja ohjeoppaat osoitteessa manuals.plus

SAMSUNG BN59-01357A Voice Smart TV

SAMSUNG BN59-01357A Voice Smart TV -kaukosäädin Käyttöopas – Manuals+

25.4.2022 — SAMSUNG BN59-01357A Voice Smart TV -kaukosäätimen käyttöopas … FCC-varoitus: Tämä laite on FCC-sääntöjen osan 15 mukainen. Toimintaa koskevat …

E-MANUAL – Nettiohje.fi

Jos Samsung Smart Remote ei muodosta parikytkentää television kanssa automaattisesti, osoita sillä televisiossa olevaan kaukosäätimen anturiin ja paina – ja …

Samsung UE55KU6455U käyttöohje (Suomalainen – 117 sivut)

Ostin tänään kaukosäätimen, one for all, replacement remote for samsung tvs. Kaupassa sanottiin, että pakkauksessa on koodi, jolla saa liitettyä televisioon, ei …

One Remote | Samsung Suomi

Samsung Smart TV:n kanssa tarvitaan vain Samsung One Remote -kaukosäädin kaikkien liitettyjen ja tunnistettujen laitteiden hallintaan.

Ei ole kovin mukavaa joutua etsimään eri kaukosäätimiä eri laitteille. Samsung Smart TV:n kanssa tarvitaan vain One Remote -kaukosäädin kaikkien liitettyjen laitteiden hallintaan.

Samsung SolarCell -kauko-ohjaimen lataaminen ja käyttäminen

Samsung SolarCell -kauko-ohjaimen lataaminen ja käyttäminen | Samsung Suomi

Vaihe 2. Kun televisio on päällä, pidä painettuina paluu- ja toisto/keskeytyspainiketta samanaikaisesti kolme sekuntia. Vaihe 3. Television ja kauko-ohjaimen …

Usein kysytyt kysymykset Samsungin mobiililaitteista. Saadaksesi lisätietoa ”Samsung SolarCell -kauko-ohjaimen lataaminen ja käyttäminen”, otathan yhteyttä Samsung tukeen.

Toimimattoman kaukosäätimen vianmääritys | Samsung Suomi

Usein kysyttyä Samsung TV:tä. Saadaksesi lisätietoa ”Toimimattoman kaukosäätimen vianmääritys”, otathan yhteyttä Samsung tukeen.

Samsung Smart TV -kaukosäätimet: tyypit ja ohjeet

Samsung Smart TV -kaukosäätimet (24 kuvaa): kosketusnäyttö kosketuslevyllä televisiolle ja muille malleille. Kaukosäätimen käyttöohje

Samsung Smart TV -kaukosäätimet: tyypit ja ohjeet. Sisältö. Erikoisuudet; Toiminnot; Lajien yleiskatsaus; Kuinka valita? Ohjekirja; Mahdolliset toimintahäiriöt.

Samsung Smart TV -kaukosäädin nykyaikaisille televisioille auttaa käyttäjää olemaan vuorovaikutuksessa kodin laitteen kanssa. Kuinka valita oikea kosketuslevy kosketuslevyllä televisioon ja muihin malleihin?

E-MANUAL – Verkkokauppa.com

käyttöoppaan käyttöohjesivulle valitsemalla alta. Perehdy valikkonäyttöön -linkin. … Tietoja Samsung Smart Remote -kaukosäätimestä (UHD TV).

Keywords: samsung tv kaukosäädin käyttöohje