Tervetuloa Lidl Launeen ja Citymarket Launeen aukioloaikoihin ja tarjouksiin!

Oletko suuntaamassa ostoksille Lahden alueella? Tarvitsetko tietoa Lidl Launeen ja Citymarket Launeen aukioloajoista ja tarjouksista? Tässä oppaassa kerromme sinulle kaiken tarvittavan tiedon näistä kahdesta suositusta ostospaikasta.

Lidl Lahti Laune

Lidl Lahti Laune sijaitsee osoitteessa Launeenkatu 60, Lahti. Kauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman päivittäistavaroita, tuoreita elintarvikkeita sekä muita tarpeellisia tuotteita. Lidl Laune on avoinna maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin klo 10-19. Ole kuitenkin tarkkana aikojen suhteen, sillä poikkeavat aukioloajat voivat esiintyä esimerkiksi juhlapyhinä. Varmaa tietoa voit löytää Lidl Lahti Launeen verkkosivuilta tai soittamalla suoraan kaupan asiakaspalveluun.

Lidl Laune Aukioloajat:

  • Maanantai – lauantai: 7-21
  • Sunnuntai: 10-19

Lidl Launeessa voit löytää myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita. Voit esimerkiksi säästää rahaa ostamalla viikoittaisia tarjoustuotteita tai hyödyntämällä sesonkialennuksia. Kannattaa pitää silmällä Lidl Lahti Launeen verkkosivuja tai käydä paikan päällä tutustumassa tarjouksiin.

Citymarket Lahti Laune

Citymarket Lahti Laune on suuri ruokakauppa, jossa on laaja valikoima erilaisia elintarvikkeita sekä muita kodin tarvikkeita. Kauppa sijaitsee osoitteessa Ajokatu 53, Lahti. Citymarket Laune on avoinna maanantaista lauantaihin klo 7-23 ja sunnuntaisin klo 10-23. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hoitaa ostoksesi joustavasti myös myöhään illalla.

Citymarket Laune Aukioloajat:

  • Maanantai – lauantai: 7-23
  • Sunnuntai: 10-23

Kuten monessa muussa marketissa, Citymarket Lahden Launeessa järjestetään usein erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Voit saada hyviä diilejä esimerkiksi ruokatuotteista, vaatteista ja kodintarvikkeista. Käy läpi Citymarket Launeen viikkotarjoukset ja varmista, että et jää paitsi mahdollisista alennuksista ja huipputuotteista.

Prisma Laune aukioloajat

Haluamme myös mainita Prisma Launeen aukioloajat. Prisma sijaitsee osoitteessa Ajokatu 53, Lahti, samassa paikassa kuin Citymarket Laune. Prisma tarjoaa laajan valikoiman päivittäistavaroita, kodintarvikkeita, vaatteita ja monia muita tuotteita. Tarkista Prisma Launeen aukioloajat suoraan heidän verkkosivuiltaan tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua saamaan tarvittavat tiedot Lidl Launeen ja Citymarket Launeen aukioloajoista ja tarjouksista. Nyt voit suunnitella ostosreissusi ja hyödyntää mahdolliset tarjoukset. Hyvää shoppailua!

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Lidl Laune Lahdessa?

Lidl Laune sijaitsee osoitteessa Launeenkatu 8.

Milloin Lidl Laune on avoinna?

Lidl Laune on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-20.

Onko Citymarket Lahti avoinna Launeella?

Kyllä, Citymarket Lahti on avoinna myös Launeella.

Millaiset ovat Citymarket Launeen aukioloajat?

Citymarket Laune on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-21, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Missä muualla Lidl toimii Lahdessa?

Lidlilla on myös myymälä Lahden keskustassa.

Mitkä ovat Lidl Lahti-kaupan aukioloajat?

Lidl Lahti on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-20.

Onko Prisma avoinna Launeella?

Kyllä, Prisma on avoinna Launeella.

Mihin aikaan Prisma Laune on avoinna?

Prisma Laune on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7-23, lauantaisin klo 8-22 ja sunnuntaisin klo 11-23.

Mitkä muut kaupat toimivat Launeella Lahdessa?

Launeella toimivat myös muun muassa Citymarket ja Lidl.

Missä muualla Prisma toimii Lahdessa?

Prismalla on myös myymälä Lahden Holman Prisma.

Artiklen Tervetuloa Lidl Launeen ja Citymarket Launeen aukioloaikoihin ja tarjouksiin! har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 32 anmeldelser