Torkkelin marjatila facebook

Marja- ja vihannestila Torkkeli | Köyliö – Facebook

Marja- ja vihannestila Torkkeli, Köyliö. 2 158 tykkäystä · 35 oli täällä. www.marjajavihannestilatorkkeli.com.

Marja- ja vihannestila Torkkeli – Yhteisö – Facebook

Marja- ja vihannestila Torkkeli, Köyliö. 2 154 tykkäystä · 1 puhuu tästä · 35 oli täällä. www.marjajavihannestilatorkkeli.com.

Marja- ja vihannestila Torkkeli

Lähiruokaa Köyliö | Eura, Säkylä, Rauma ja Huittinen

Tervetuloa Marja- ja vihannestila Torkkelin kotisivuille! Tilaltamme Köyliöstä saat lähiruokaa parhaimmillaan: mehukkaat mansikat, maukkaat vadelmat sekä …

Tuoretta lähiruokaa – mansikat, vadelmat ja satokauden vihannekset suoraan tilamyyntinä Köyliöstä tai muista myyntipisteistämme Satakunnassa. Lue lisää!

Yhteystiedot | Köyliö – Marja- ja Vihannestila Torkkeli

Marja- ja Vihannestila Torkkeli | Yhteystiedot | Köyliö

Mansikat, vadelmat ja vihannekset Köyliöstä. Marja- ja Vihannestila Torkkeli viljelee mansikkaa, vadelmaa sekä satokauden vihanneksia Köyliössä.

Marja- ja Vihannestila Torkkeli myy mansikkaa, vadelmaa sekä satokauden vihanneksia suoraan tilalta Köyliössä ja myyntipisteissä. Lue lisää ja poikkea!

Marjatila Laaksonen

Tervetuloa Köyliöön! Marjatila Laaksonen sijaitsee Satakunnan Köyliössä. Tilalla viljellään mansikkaa, vadelmaa, hernettä, kurkkua ja kesäkurpitsaa.

Mansikkakausi 2020 melkein ohi: pakasta mansikat nyt

Mansikkakausi 2020 melkein ohi: pakasta mansikat nyt – Elämänmeno – Sydän-Satakunta

25.6.2020 — Mattilan marjatilan Tarja Matomäki sanoo, että mansikat kannattaa pakastaa … Torkkelin mukaan mansikka ja muut pinnaltaan pehmeät marjat …

Vaihteleva sää ja poimijoiden puute ovat kurittaneet Satakunnan marjatiloja. Monien tilojen mansikkasato on jäämässä selkeästi viime kesää huonommaksi.

Marja- ja Vihannestila Torkkeli – taloustiedot, Y-tunnus … – Finder

Marja- ja Vihannestila Torkkeli on perustettu vuonna 1997. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja,. Toimiala on Vihannekset, hedelmät ja marjat.

Kariniemen kotiseutu – Laaksosten tila

Kariniemen kotiseutu – Laaksosten tila – Kariniemen.fi

… Ruususen tila; Saarisen tila; Sarkainsuon tila; Sepän tila; Simolan tila; Suosaaren tila; Säterin kotitila; Tammen tila; Tattisen tila; Torkkelin tila …

Vastuullisuus ei ole meille vain sanoja vaan tekoja.

Torkkelin tila – Pinteli.net

Torkkelin tila. Torkkelin tila. Kotisivu: Tallin kotisivuille »; Paikkakunta: Kannus; Palvelut: Ratsutalli. 1. TALLIN HEVOSET. Facebook-tykkääjät …

Keywords: torkkelin marjatila facebook